Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Ustawienie zegara

  1. #1
    Dołączył
    23-06-2010
    Posty
    16
    Dziękuję
    0
    Dziękowano 0 razy w 0 postach

    Domyślnie Ustawienie zegara

    Honda Civic 2005 VII coś powciskałem i zginęła mi z wyświetlacza radia godzina,nie mogę tego przywrócić. i jeszcze , jak ustawić czas w formacie 24 godziny

    pozdrawiam

    kto mi pomoże

    Nie pisz postów z Caps Lockiem
    Ostatnio edytowane przez Karl1985 ; 16-11-2010 o 22:26 Powód: Krzyk

  2. #2
    Dołączył
    06-01-2009
    Posty
    137
    Dziękuję
    4
    Dziękowano 5 razy w 5 postach

    Domyślnie

    Nie znam dokładnej lokalizacji, ale na pewno odpowiedź na to pytanie była już na tym forum... poszukaj.

  3. #3
    Dołączył
    28-06-2010
    Posty
    90
    Dziękuję
    3
    Dziękowano 7 razy w 6 postach

    Domyślnie

    instrukcja obsługi skarbnicą wiedzy

  4. #4
    Dołączył
    23-06-2010
    Posty
    16
    Dziękuję
    0
    Dziękowano 0 razy w 0 postach

    Domyślnie

    Jak bym ją miał to bym nie zawracał gitary, a więc ponawiam ma prośbę.
    Pozdrawiam , dziękuje za już i oczekuję na jeszcze

  5. #5
    Dołączył
    28-06-2010
    Posty
    90
    Dziękuję
    3
    Dziękowano 7 razy w 6 postach

  6. #6
    Dołączył
    10-11-2010
    Posty
    87
    Dziękuję
    6
    Dziękowano 0 razy w 0 postach

    Domyślnie

    W formacie 24h nie da się ustawić zegarka w radiu.

  7. #7
    Dołączył
    17-01-2009
    Posty
    527
    Dziękuję
    12
    Dziękowano 44 razy w 31 postach

    Domyślnie

    A to niby czemu?
    Ja mam format 24-godzinny

    Link do tematu: http://www.civicforum.pl/showthread.php?t=16859

  8. Użytkownik który podziękował netka za ten post:

    radziq (16-11-2010)

  9. #8
    Dołączył
    10-11-2010
    Posty
    87
    Dziękuję
    6
    Dziękowano 0 razy w 0 postach

    Domyślnie

    Dobrze wiedzieć ;]

  10. #9
    elbing Guest

    Domyślnie

    a w jakim serwisie się znalazłeś? Padło mi ako a nie jestem do końca pewny czy mam kod do radia... pewnie też mnie czeka wizyta w serwsie

  11. #10
    Robson36 Guest

    Domyślnie

    Witam
    1) aby pojawiła się godzina na wyświetlaczu musisz przycisnąć czarny przycisk w prawym dolnym rogu radia(mały kwadratowy)
    2) nie ustawisz czasu w formacie 24h,w tym radyjku nie ma takiej opcji!
    Mam nadzieję,że pomogłem

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •